Глобал Сървисиз България АД

AU ASSIST

24/7 Асистанс център:
+359 2 8 197 197
assistance@globalservices.bg

Au assist AA bg

Аu Assist представлява безплатно мобилно приложение на ГЛОБАЛ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ АД, чрез което можете да заявите лесно Автомобилен асистанс или Drink&Drive от Вашия мобилен телефон, като получавате следните предимства:

 • информацията за номера на полици, детайли за застрахования и
    автомобила му се пазят в приложението – няма нужда да ги
    диктувате на оператора
 • автоматично задаване на локацията ви чрез GPS, или ръчно –
    избор по карта или търсене по адрес
 • ускорява процеса по заявка на услуга, като предотвратява често
    срещаните грешки
 • интуитивен потребителски интерфейс на български, английски и
    немски език

Изтеглете безплатното приложение на Глобал Сървисиз Бълария Аu Assist , чрез сканирание на QR кода или чрез натискане на линка под него:

Au assist AA bg11

 “Помощ на пътя” – предоставя решение на водачите при обездвижване на автомобила, под формата на помощ за отстраняване на аварии, технически проблеми и щети при застрахователни събития. При невъзможност проблемът да бъде отстранен или след претърпяно пътно транспортно произшествие, обездвиженият автомобил се репатрира до място по желание на клиента или според условията за безплатно транспортиране (при наличие на сключен абонамент)
Услугата е налична 24 часа в денонощието/7 дни в седмицата, като покрива цялата територия на Република България, с време за реакция в рамките на 60 минути.

* Drink&Drive” – с тази нова услуга потребителите имат възможност за безопасно и комфортно придвижване до желаната от тях дестинация с техния автомобил, при невъзможност за шофиране, след почерпка или по други причини. Услугата е с време за реакция в рамките на 30 минути и е налична 24 часа в денонощието/7 дни в седмицата, като покрива територията на гр. София, както и прилежащите селища и райони.

Au assist Dnd-bg

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!